KUMMIT LIVE - Elastinen 16.5. klo

9.05.2020
4 212 Näkymät

Toteutamme Kummit RY:n kanssa hyväntekeväisyyskeikan lauantaina 6.5.2020 osoitteessa keikalla.fi

Tässä tiiseri etätreeneistä. Eteen ja Ylös!
Kun päästään vielä samaan tilaan ja keikalle!

Osta NYT liput Äitienpäivälahjaksi ja tee samalla hyvää.
www.lippu.fi/kummit-live-elast...

Kitara Petteri Sariola
Basso Esa Mäkynen
Piano Okke Komulainen

Koronakriisi ei pysäytä auttamista - Elastinen ja huippumuusikot repäisevät virtuaalisesti lasten ja nuorten mielenterveyden puolesta!

Suomen kirkkaimpiin tähtiin kuuluva rap-muusikko Elastinen järjestää yhdessä Lastenklinikoiden Kummien kanssa virtuaalisen hyväntekeväisyyskeikan 16.5.
Rap-artisti Elastinen on viimeiset kuusi vuotta toiminut aktiivisena jäsenenä Lastenkilinikoiden Kummien hallituksessa ja tehnyt järjestön kanssa hyväntekeväisyyskeikkoja sitäkin pidempään. Nyt hän haluaa yhdessä Kummien kanssa osoittaa, ettei edes koronavirus pysty pysäyttämään ihmisten halua ja kykyä auttaa.
Elastinen ja Kummit järjestävät yhteistyössä 16. toukokuuta virtuaalisen Kummit Live: Elastinen -hyväntekeväisyyskeikan, jonka tuotto menee suoraan Kummien työhön lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi. Konsertin aikana Elastinen pääsee näyttämään uutta puolta osaamisestaan.
”Mulle tulee paljon erilaisia hyväntekeväisyyspyyntöjä, mutta Kummit on mulle se kotipaikka. Aloin sitten miettiä ideaa, että mitä voitaisiin tehdä heidän kanssaan. Siitä syntyi visio virtuaalisesta hyväntekeväisyyskonsertista, jossa voitaisiin nähdä multa jotain sellaista, mitä yleensä ei ole totuttu näkemään. Tätä iltaa varten onkin koostettu ainutlaatuinen ja totuttua riisutumpi Ela-setti. Kitaristi, basisti, pianisti ja minä. Saimme kaikki osapuolet innostumaan ajatuksesta ja lähtemään talkoisiin mukaan, joten koko lipputuotto menee sellaisenaan Kummien mielenterveyshankkeeseen. Se on aika ainutlaatuista”, Elastinen lupaa.
Mukana huippumuusikoita
Elan mukana virtuaalisella livekeikalla nähdään Petteri Sariolan, Esa Mäkysen ja Okke Komulaisen huikea muusikkojoukko. Myös muita vierailijoita saattaa vielä liittyä kaartiin.
”Kun lähdin kyselemään porukkaa mukaan, oli mahtava huomata, miten kaikki olivat heti ihan messissä ja halusivat auttaa. Ajattelin, että jos tehdään striimikeikka niin tehdään siitä erilaisempi kuin ne klubikeikat, joihin tänä vuonna oltiin valmistauduttu. Striimiin pitää asennoitua eri tavalla, sillä nettikeikassa on todella erilainen energia verrattuna live-esiintymiseen. Musiikin ja artistin läsnäolon pitää olla entistä puhuttelevampaa sekä koskettavampaa. Otan sen mielenkiintoisena haasteena. Mahtavaa päästä kunnolla vetämään pitkästä aikaa keikkaa!”, Elastinen intoilee.
Lastenklinikoiden Kummit käynnistävät syksyllä 2020 yhteistyössä HUS lasten- ja nuorisopsykiatrian kanssa Cool Kids -hankkeen, jota Kummit rahoittaa. Hankkeessa tuodaan erikoissairaanhoidon osaaminen ja tehokas terapiamuoto kunta- ja koulutasolle, jolloin lyhyessä ajassa ja matalalla kynnyksellä voidaan saada aikaan merkittäviä tuloksia ahdistuneisuushäiriöstä kärsiville lapsille ja nuorille.
”Cool Kids on todella tärkeä hanke, jolla voimme auttaa ahdistuneisuushäiriöistä kärsiviä lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Ahdistuneisuushäiriötä esiintyy arviolta 6-10 prosentilla lapsista ja nuorista. Pahimmillaan esimerkiksi nuorella paniikkihäiriö tai pakko-oireinen häiriö voi johtaa täydelliseen toimintakyvyttömyyteen. Mielenterveyden häiriöihin pitäisi päästä puuttumaan tehokkaasti ja ajoissa - ja sen käynnistyvä Cool Kids -hanke jatkossa paremmin mahdollistaa.”, toiminnanjohtaja Anu Rapeli Lastenklinikoiden Kummeilta kertoo.
Elastisen rooli Kummien toiminnassa kasvanut
Elastiselle Lastenklinikoiden Kummien kanssa toimiminen on jo pitkään ollut kunnia-asia
”Olen vuodesta 2000 esiintynyt melkein joka vuosi Elämä Lapselle -konsertissa ja se on minulle aina yksi vuoden kohokohdista. Näin artistina mulle on tärkeää voida antaa omaa aikaani hyvään asiaan. Vaikka kyseessä on vain yksi ilta omasta elämästäni, sillä on äärettömän iso merkitys klinikoille. Kun minua kuusi vuotta sitten pyydettiin Kummien hallitukseen, se oli mulle ihan järjettömän iso kunnia. Olin siihen asti ollut vain oman yritykseni hallituksessa ja oli todella opettavaa nähdä millaisella sydämellä ja intohimolla näitä tärkeitä hyväntekeväisyysasioita hoidetaan”, Elastinen toteaa.
Elastisen rooli Kummien tekemisessä on vuosien varrella kasvanut todella suureksi, vaikka hän ei siitä itse ehkä haluakaan ulospäin aina hehkuttaa. Hän on ollut meille todella aktiivinen vaikuttaja ja auttanut meitä tekemään vuosien varrella todella paljon hyvää”, Anu Rapeli kiittelee.
Kummit LIVE: Elastinen -konsertti järjestetään la 16.5. Konsertti la 16.5. klo 19 keikalla.fi alustalla.
Liput: 7e, 10e, 20e. Oman valinnan mukaan. Onlinekeikan yhteistyökumppaneiden avulla lipputuotto kohdennetaan suoraan Kummien mielenterveystyöhön

Kommentteja
 • 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👍👍

  AK 3AK 3Vuosi sitten
 • 🤘🏻

  Eeva-Leena HassinenEeva-Leena HassinenVuosi sitten
 • Yeah! Hyvä Elastinen!!

  Kati VaronenKati VaronenVuosi sitten
 • Iso hatun nosto tälle poppoolle! :)

  fuzzybfuzzybVuosi sitten
 • Ребята молодцы!

  R SalikissaR SalikissaVuosi sitten
 • Moi elastinen

  Ombra DemonoidOmbra DemonoidVuosi sitten
 • Moi

  Ombra DemonoidOmbra DemonoidVuosi sitten
FIboth